Bemar elektryczny 2-komorowy GN 1/1 200 mm, z kranem spustowym, z niezależnym ogrzewaniem, sterowanie na krótszym boku, jezdny, 1,4 kW, 910x650x900 mm

3 596.52

Opis

dom ogrodzieniec, godzina w londynie, kiedy zaczyna sie wielki post, zakopane spacer w koronach drzew
yyyyy

Bemar gastronomiczny o wymiarach: 91 cm długości, 65 cm szerokości oraz 90 cm wysokości wyprodukowany został z najwyższej klasy stali nierdzewnej, przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Artykuł o numerze katalogowym 00006068 znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX znajdzie zastosowanie w kuchniach restauracyjnych, hotelowych, szpitalnych oraz zakładowych do utrzymywania potraw w odpowiedniej temperaturze. Idealny do pracy w szpitalach, szkołach, jadłodajniach, schroniskach, wojsku oraz innych punktach w których podgrzaną żywność należy transportować na niewielkie odległości wewnątrz budynków. Temperaturę można regulować od 30 do nawet 90 stopni Celsjusza. Jest to produkt o niskim zużyciu energii: mocy 1,4 kW oraz napięciu 230 V. W urządzeniu każda (niezależnie sterowana) komora posiada kran spustowy. Dzięki trwałej, zwartej i solidnej konstrukcji, *bemar jezdny VLPK – 2120 z pewnością długo posłuży w miejscu, w którym będzie się znajdował. Grzałki zamontowane są pod wzmocnionym dnem komory. Bemar usadowiony jest na czterech kołach skrętnych, w tym dwa są z hamulcem. Istnieje możliwość wyboru sterowania na krótszym lub dłuższym boku. Urządzenie posiada bardzo praktyczną kontrolkę włączenia i grzania.

Urzadzenia_do_gotowania_i_pieczenia