Description
bialogora plaza, czy ikea jest czynna, okazje wakacje, atrakcje w okolicach zakopanego
yyyyy
Segmentowy piec konwekcyjny z termoobiegiem firmy Kromet. Zasilanie elektryczne, 2 komory sterowane oddzielnie. Piec ma szeroki zakres zastosowania – nadaje się do wypieku mięs i ryb oraz ciast. Nadaje się także do rozmrażania, np. półproduktów. Maksymalna wysokość użytkowanych pojemników/blach to 65 mm. Wymiar idealny dla średnich lokali gastronomicznych.
Cechy produktu
Moc całkowita: 14,0kW
Napięcie zasilania: 3NPE 230/400V 50Hz
Regulacja temperatury w zakresie: 50 o C do 250 o C
Wymiary: 900×850×1110 [mm]
Ilość komór: 2
Pojemność komory: 3×2/1GN
Oświetlenie komory: tak
Higieniczna komora – zaokrąglone krawędzie i narożniki oraz odpływ w dnie pieca ułatwia utrzymanie higieny wewnątrz pieca
Wyjmowane prowadnice – łatwo demontowane do czyszczenia i ukształtowane w sposób gwarantujący prawidłowe osadzenie pojemnika;
Podwójna szyba w drzwiach – zapewnia uzyskanie bezpiecznej temperatury na obudowie drzwi;
Równomierny rozkład temperatur – uzyskany dzięki odpowiedniej cyrkulacji powietrza zapewnia ten sam efekt pieczenia na wszystkich poziomach.
Piece konwekcyjne Kromet
Segmentowe piece konwekcyjne z termoobiegiem PE-1/T są polecane jako podstawowe wyposażenie zarówno małych i średnich obiektów gastronomicznych, jak i dużych profesjonalnych kuchni. Komora posiada panel sterowniczy. Piece są przeznaczone do pieczenia wszelkiego rodzaju produktów mięsnych, drobiu, ryb oraz ciast.
Dzięki zastosowaniu nowoczesnych rozwiązań technicznych piece z serii PE-T pozwalają osiągnąć dla każdego procesu obróbki termicznej produktów równomierny rozkład temperatury we wnętrzu komory.
Przemyślana i solidna konstrukcja gwarantuje długi okres użytkowania. Możliwość zastosowania tac GN 2/1 na trzech poziomach pieczenia, higieniczne wnętrze oraz czytelny i przyjazny w obsłudze panel sterowniczy zapewniają pełen komfort pracy, sprawiając że przygotowanie dużej ilości potraw w krótkim czasie nie będzie stanowiło problemu.
Urzadzenia_do_gotowania_i_pieczenia