Description
co robic w deszcz, dobre restauracje krakow, po ile hrywna, co przywiesc z turcji
yyyyy
Opis:
– profesjonalne płyty grillowe przeznaczone do obróbki termicznej mięs, ryb, warzyw i owoców itp.
– opatentowany system pośredniego grzania, w którym elementy są zanurzone w szczelnej komorze wypełnionej płynem diatermicznym umożliwia równomierne rozprowadzanie ciepła na całej powierzchni płyty
– delikatna obróbka termiczna w niższej temperaturze (210–240°C) umożliwia przygotowywanie zdrowszych oraz smaczniejszych potraw
– urządzenie w całości wykonane ze stali nierdzewnej
– panel dotykowy dostosowany do potrzeb każdego użytkownika
– cyfrowy wyświetlacz pokazuje rzeczywistą temperaturę płyty grzewczej
– niższe zużycie energii w porównaniu do tradycyjnych płyt grillowych
– brak ryzyka przypalenia i wysuszenia żywności
– zachowanie naturalnych smaków oraz zmniejszenie utraty właściwości odżywczych przyrządzanych potraw
– zredukowane wydzielanie ciepła wewnątrz kuchni oraz promieniowania cieplnego
– łatwość utrzymania urządzenia w czystości dzięki prostej budowę
– niska emisja dymu kuchennego wytwarzanego podczas obróbki
– brak wydzielania substancji toksycznych oraz zanieczyszczeń
– innowacyjny system ogrzewania pozwalający precyzyjnie ustawiać temperaturę
– brak wahań temperatury nawet przy przygotowywaniu mrożonek
– możliwość obróbki termicznej produktów mrożonych bez ryzyka utraty na jakości i soczystości
– możliwość krojenia potraw bezpośrednio na płycie grzewczej
– wyjmowana tacka ociekowa
– elegancki wygląd
– prostota użytkowania umożliwia szybszą i bardziej efektywną pracę w kuchni
– możliwość mycia płyty grzewczej nawet w przypadku gdy jest jeszcze gorąca znacznie przyspiesza pracę
– istnieje możliwość dokupienia dodatkowej pokrywy do każdego modelu
– dzięki pokrywie grill staje się wszechstronny i pozwala doskonale przyrządzić każdą potrawę, przeznaczona do dużych kawałków mięsa, mięsa z kością i ryb
– istnieje możliwość dokupienia podstaw
Parametry techniczne:
– wymiary zewnętrzne: 500x600x355
– moc [kW]: 2,7
– zasilanie [V]: 400
– waga [kg]: 37,5
– rodzaj płyty: ryflowana
Dlaczego warto wybrać płytę grillową Zernike?
– Możliwość mycia płyty roboczej w dowolnym momencie, w trakcie obróbki termicznej, bez zmiany temperatury na powierzchni
– Równomierna i stabilna temperatura na całej powierzchni do przyrządzania posiłków dzięki opatentowanemu systemowi grzania pośredniego
– Zastosowanie niższej temperatury znacznie zmniejsza promieniowanie cieplne i emisję dymu
– Kształt bez spoin i połączeń spawanych trudnych do czyszczenia.
– Działa w niższych temperaturach niż jakakolwiek inna technologia do grillowania lub smażenia, dzięki czemu nie ulega niszczeniu jak inne urządzenia
– Większa – w porównaniu do tac ociekowych, w które wyposażone są tradycyjne grille.Tackę wystarczy przekręcić do góry, aby ją wyjąć, co ułatwia jej opróżnianie
– Dzięki nowemu panelowi sterowanie urządzeniem jest jeszcze prostsze, dokładniejsze oraz bardziej funkcjonalne. Jednym kliknięciem możesz ustawić program lub wybrać czas trwania obróbki termicznej
– 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski
Urzadzenia_do_gotowania_i_pieczenia