Description
menu mcdonald, luca krakow, zubry miedzyzdroje, drwala burger
yyyyy
Palnik gazowy Hendi został stworzony do przygotowania idealnego Crème Brûlée czy karmelizowania innych okazjonalnych deserów. Ale to nie wszystko, taki palnik okazuje się bardzo pomocny również podczas flambirowania potraw (owoców czy mięs). Można go stosować zarówno w profesjonalnych lokalach gastronomicznych, głównie w zakładach cukierniczych, jak i do użytku domowego. Dzięki automatycznemu zapalaniu, regulowanej wielkości płomienia i zdejmowanej podstawie jest on przede wszystkim wygodny i prosty w obsłudze. Palnik gazowy szefa kuchni do Crème Brûlée Hendi jest przystosowany do wielokrotnego użytku, a więc jest to jednorazowy zakup na długie lata.
Przedstawiony palnik jest sprzedawany bez wkładu gazowego
Cechy:
Idealny do karmelizowania i flambirowania potraw
Automatyczne zapalanie
Regulacja wielkości płomienia
Anti-Flaring
Idealny stablny płomień
Płomień nie cofa się w kierunku ręki
Bezpiecznie użycie bez względu na pozycje, nawet „do góry nogami”
Łatwa i bezpieczna wymiana wkładu z gazem
Dostępny w zestawie lub jako oddzielne elementy
Drobne_urzadzenia_gastronomiczne