Opis
aquapark sopot, hel latarnia morska, grecja w unii, weekend dla dzieci
yyyyy
Obudowa urządzenia wykonana jest z metalu, misa ze stali nierdzewnej a pokrywa i system zgarniania wykonane są z polisulfonu – tworzywa wyjątkowo odpornego na uderzenia i wysoką temperaturę (115°C). Służy do przygotowania żywności w postaci mokrej, suchej i płynnej poprzez rozdrabnianie, mielenie, miksowanie i mieszanie. znakomity do przygotowywania olejów ziołowych, dresingów, zagęszczaczy, majonezu, sosów, deserów, mięsa mielonego, pasztetu, bułki tartej itp. Ponadto kuter/mikser wyposażony jest w zasilanie trójfazowe, opatentowany system zbierania, który zapobiega gromadzeniu się żywności na wewnętrznych ściankach misy oraz podstawę, która posiada dwa mocne uchwyty, umożliwiające łatwe przenoszenie. Urządzenie posiada także funkcję PULSE umożliwiającą bezpośredni dostęp do 1500 obr/min. DANE TECHNICzNE: Wymiary: 26 x 29 x 44 cm Pojemność całkowita: 4 litry Objętość płynu netto: 1,4 litra Wydajność: 0,5 – 2,5 kg/min zasilanie el.: 400 V Moc: 0,55 kW Ilość obrotów na minutę: 1500 i 3000 obr/min
Drobne_urzadzenia_gastronomiczne